След новата версия за случая с агресия над непълнолетни момичета в

...
След новата версия за случая с агресия над непълнолетни момичета в
Коментари Харесай

Децата ни, които не са удряни, са с наранявания по главите, не ходят на училище ВИДЕО

След новата версия за случая с експанзия над малолетни девойки в София, с която GlasNews.bg ви срещна и която отразява становището на забъркания в случая Симеон Цветков, медията ни се свърза с една от майките на потърпевшите девойки. Припомняме, притежателят на заведението и катерушките, пред които две девойки бяха нападнати и бити по главата от служителка на Цветков, отхвърли изобщо това да се е случвало и назова случая " клевета ".

Цветков твърди, че децата освен че не са били бити, само че те са удряли Емилия Златева, която се пробвала да ги хване, откакто девойките нанесли вреди на играчката и даже откраднали 7 лв. от нея. 

Какво описа майката на едно от 14-годишните девойки?

" Твърденията на този мъж са изцяло безпочвени. Виждате от клипчето, че децата пускат 2 лв., с цел да тръгне тази гъба и те да си вършат тиктокчето, само че тя въобще не потегля. Децата нищо не разрушават, а пускат пари. И двете деца са израснали в този квартал и още от бебета са посещавали тази клатушка и толкоз пъти сме пускали пари, с цел да се радват децата, че е обидна цялата тази история. Нашите деца са там, тъй като там са отраснали, там се усещат сигурни, те се смеят, те си приказват, снимат, след което се виждат краката на дамата, която нанася удари на децата и те си изпускат телефона. След това стартират поредност от удари и децата стартират да бягат, от там нататък всичко се вижда на записите, предоставени от съответните банки, има безчет доста камери. Аз не знам с кой ум измежду бял ден, цялостно с народ, можеш да си позволиш сходно държание.

Нашите деца се занимават с изкуство, и двете рисуват, и двете са кротки, не се занимават нито с бойни спортове, нито членуват в някакви клубове. Те не носят никакви предмети, с които да могат да взломят въпросната гъбка. Ако господинът твърди, че му е посегнато на имуществото, да даде съответните записи, тъй като това, което виждаме ние, е тъкмо противоположното на това, което твърди той.

Пред служителите на реда той съобщи, че е мъж на въпросната Златева, след това стана ясно, че тя му е служителка. След като го попитаха той очевидец ли е на случая, той отхвърли да е бил там. А в този момент твърди, че са му откраднати пари и му е взломено нещо. Нека да го потвърди, да даде записи от камерите.

Децата имат телесни повреди, извадили са си здравно, имат следи от пострадвания, има и снимков материал с пострадвания по главите. Децата са спрени от учебно заведение, и двете не посещават образователни занятия, лежат - защото това е наставление на здравно лице, в случай че има комоцио, да не се повреди в допълнение мозъкът. 

Нека господинът да поддържа изказванията си със записи. Ако счита в допълнение да набеждава децата в осъществено закононарушение и да се пробва да ги изкарва  от потърпевши в нарушители, то към този момент ще си има гражданско за набеждаване. Това е безочливост!

Ако нашите деца са отговорни, ние ще се простим. Веднага. Но съм уверена, че това не е по този начин, тъй като си познавам доста добре детето. Много грозно е всичко това! Аз през живота си не съм блъснала един пестник на детето си, не бих го предизвикала. Що за експанзия е това? "

Припомняме, на записите, с които GlasNews разполага, ясно се вижда по какъв начин жена идва и удря едно от децата. Името на дамата е Емилия Златева и тя е служителка на престъпно проявения Симеон Цветков, с който дружно атакуват малолетни девойки в столичния квартал “Света Троица ”.

Симеон Цветков е притежател на заведението и катерушките, пред които момичетата  играели и снимали за ТикТок. Цветков препречил пътя на децата, а през това време Златева нанесла върху тях удари с предмет, наподобяващ на сопа или бухалка. Както GlasNews съобщи, нападателите са открити вследствие работата на служителите на реда от Трето районно управление (на МВР), отговарящи за регион “Илинден ”.

Агресията бе осъществена вечерта на 20 януари, а само поради намесата на жители, намиращи се в региона, няма по-тежки контузии по децата.

Момичетата пуснали монета в катерушката и се снимали към нея. Съоръженията са благосъстоятелност на въпросния мъж, само че са предопределени за публично прилагане. Действията на децата се виждат от запис, сниман от самите тях - една от тях пробва да влезе в оборудването.

Впоследствие родителите на децата подали сигнал до Министерство на вътрешните работи. Криминалистите от Трето районно управление (на МВР) открили причинителите и разпитали очевидците на случая.

Цветков е регистриран за кражба от хипермаркет, като му била наложена административна глоба, защото е платил откраднати артикули до привършване на досъдебното произвеждане, научи GlasNews. Златева не е престъпно проявена. Самият Цветков обаче отрече самият той да има и престъпна регистрация. 





Каква е истината? Вече има формирано досъдебно произвеждане и се събират доказателства по надлежния ред в процесуален ред. 

Очаквайте продължение!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР